Welkom

bij Hop & Hap,

Ik ben Kim Sonneveld en ik mag mijzelf Internationaal Biersommelier noemen.

Al van jongs af aan werk ik in de horeca, waar mijn grote passie voor mooie bieren is ontstaan.
Mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid naar meer leidde mij naar StiBON (Stichting Bieropleiding Nederland, www.stibon.nl) waar ik met heel veel plezier steeds meer ontdekte over Bier en alles wat daarbij hoort.

Maart 2017 heb ik mijn diploma ‘Internationaal Biersommelier’ in Obertrum (Oostenrijk) gehaald en wat het (voor mij) extra bijzonder maakt, is dat ik de 100e Biersommelier van Nederland ben!

Met veel passie, kennis en liefde voor bier en het horecavak motiveer ik horeca medewerkers middels een korte, duidelijke, energieke training om steviger in hun schoenen te staan zodat zij mooie bieren kunnen en durven te serveren. Door handvatten te geven zijn medewerkers zelfverzekerder wanneer gasten vragen over bier hebben.

Ook verzorg ik met heel veel plezier bierproeverijen waarin ik al mijn passie en enthousiasme voor bier kwijt kan, niet alleen drink ik graag bier, ik lees, vertel en kook ook graag met dit fantastische product.

Wil je ook graag een bierproeverij kijk dan op www.erisaltijdplanb.nl of wil je medewerkers enthousiast krijgen om mooie bieren te verkopen, neem dan (vrijblijvend) contact met mij op.

Cheers!